Stor forhåndstilmelding

24-04-2019

VVS’19 gør klar til endnu en succes, når Odense Congress Center samler det største antal udstillere under ét tag og øger sit fokus på netværksmuligheder. 2.600 har allerede forhåndsregisteret sig og flere er på vej.

Om mindre end tre uger går dørene op til VVS’19, hvor flere end 207 udstillere står klar til at tage imod besøgende fra hele landet. VVS’19 sætter dermed udstillerrekord, da det er første gang, at så mange udstillere er samlet under taget i Odense Congress Center. I 2017 var tallet 205 udstillere.

Blandt udstillerne til VVS’19 er der mange velkendte og etablerede virksomheder, og denne gang kan vi også byde velkommen til 28 helt nye udstillere.

Du kan se listen over udstillerne til VVS’19 her. 

2.600 har allerede registeret sig til VVS’19
VVS’19 skal også leve op til en messe i 2017, som satte besøgsrekord, da flere end 9.300 besøgende gik igennem dørene i Odense Congress Center.

På nuværende tidspunkt har 2.600 forhåndsregisteret sig til VVS’19 og messechef Michael Helm har også høje forventninger til messen.

– VVS’17 var en succes, hvor vi havde rigtig mange udstillere og satte ny besøgsrekord, så det er klart, at forventningerne til messen er høje fra både udstillere og besøgende. Vi har også en ambition om, at VVS’19 skal fortsætte den positive udvikling, så vi går selvfølgelig efter at slå rekorden, siger Michael Helm.

Skal du med til VVS’19?
Du kan stadig nå at tilmelde dig VVS’19. Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig her.

VVS’19 arrangeres af Odense Congress Center og VELTEK.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk