Nedtælling til VVS’19

01-05-2019

Med en udsolgt messe og rekordmange udstillere tegner årets VVS-messe til at blive endnu en stor succes. Messechef Michael Helm har store forventninger – og håber på at slå endnu en rekord.

Om præcis én uge åbner dørene til den 14. udgave af VVS-messen i Odense Congress Center. Årets messe er kommet godt fra start med en totalt udsolgt messe, som samtidig rummer et rekordhøjt antal udstillere. Flere end 207 udstillere har nemlig booket en stand til Danmarks største VVS-messe, som finder sted fra d. 8. – 10. maj i Odense.

Messechef Michael Helm har høje forventninger til årets messe, især når han ser tilbage på den udvikling, messen har været igennem.

– Siden starten tilbage i 1995 har besøgstallet kun været stigende. Dengang havde vi 2.782 besøgende, og til den seneste messe i 2017 nåede vi op over 9.300 besøgende. Den succes skyldes blandt andet, at der hele vejen har været stor opbakning fra branchen, udstillerne og ikke mindst vore besøgende, fortæller Michael Helm.

Til messen i år er omkring 80 % af udstillerne gengangere fra tidligere år, og det er en meget høj andel, når der er tale om en fagmesse. Samtidig viser evalueringer fra den forrige messe, at hele 97 % af udstillerne var tilfredse eller meget tilfredse med deres deltagelse. Derudover gav 93 % af udstillerne udtryk for, at de forventede at deltage på VVS-messen igen i 2019.

Internationale gæster til VVS’19
VVS’19 kan også i år se en lille stigning i tilmeldte besøgende fra andre nationaliteter. For eksempel har besøgende fra Tyskland, Belgien og Sverige meldt deres ankomst til årets messe.

Michael Helm ser den øgede internationale deltagelse som spændende, og måske de kan være med til at slå endnu en rekord:

– Jeg sætter gerne målet højt, så jeg håber, at vi slår rekorden fra 2017 velvidende at det kan blive en udfordring, fordi branchen ikke er så stor herhjemme. Alligevel håber jeg, at vi kommer til at se en masse besøgende de tre dage i maj, siger Michael Helm.

Om VVS’19 sætter besøgsrekord, vil tiden vise, men en succesfuld messe afhænger ikke kun af besøgstallet, hvis man spørger messechefen.

– En succesfuld messe for mig er kendetegnet ved, at vi både har tilfredse besøgende og ikke mindst tilfredse udstillere, slutter Michael Helm.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk