Besøgende stod i kø til VVS’19

09-05-2019

VVS’19 levede op til traditionen om, at torsdag er en særdeles velbesøgt dag. Besøgende stod i en lang kø ude foran messehallerne for at komme ind til de 207 udstillere. I alt var 3.753 besøgende på messens anden dag.

Efter en god start på messen var udstillerne i de fire haller i Odense Congress Center klar til endnu en dag til VVS’19. Allerede omkring kl. 10.30 var 1.700 besøgende gået igennem dørene til messens anden dag.

Interessen for VVS’19 sås også tydeligt, da køen til at komme ind på messen fortsatte helt ud langs Arenaen. Besøgstallet endte på 3.753 besøgende, så det var en tilfreds messechef, som gjorde status og ser frem mod messens sidste dag.

– Jeg kan ikke andet end at være tilfreds med dagens besøgstal. Hele dagen igennem har der været fyldt godt op på standene og i gangene i alle fire haller. Det er også mit klare indtryk, at udstillerne har været tilfredse med dagens besøgende. Der har været mange, men vigtigst af alt, så har udstillerne også fået nogle gode leads med hjem, siger Michael Helm.

Til sammenligning havde VVS’17 på anden dag et besøgstal på 3.562.

Blå Time var en stor succes
Der var stor opbakning fra udstillerne til netværksarrangementet ’Blå Time’, som blev afholdt umiddelbart efter messedagenes afslutning. Onsdag deltog ca. 150 udstillere i ’Blå Time’, som blev holdt i uformelle rammer mellem Arenaen og Hal A. Torsdag blev også en succes, hvor mange udstillere lagde vejen forbi.

Netop netværksarrangementer var noget som udstillerne havde efterspurgt efter sidste messe, hvilket var grunden til at arrangørerne genoplivede ’Blå Time’.

-Vi er glade for, at udstillerne bakkede op omkring ’Blå Time’. Vi har lagt stor vægt på netværksmulighederne i år, så udstillerne kunne mødes i uformelle rammer efter messens lukketid. Så jeg regner da med, at ’Blå Time’ er en tradition, men vi har også nogle nye tiltag i tankerne til VVS’21 – dem kommer der mere om efter messen, siger Michael Helm.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk