Advarsel om International Fairs Directory

18-10-2018

Advarsel om FairGuide m.fl.

Vi er blevet bekendt med, at der er endnu engang er falske breve i omløb i forbindelse med VVS’19. Brevene indeholder tilbud om optagelse eller annoncering i portaler for udstillere eller anden form for markedsføring af deltagelse i VVS’19.

Vi vil gerne understrege, at Odense Congress Center absoult ikke har noget samarbejde med eller kendskab til FairGuide, International Fairs Directory eller lignende virksomheder.

Udstillernavnene har firmaet fået uden vores viden eller samtykke, og brevet er udformet, så det giver det misvisende indtryk, at det kommer fra Odense Congress Center og VVS’19.

Vi vil derfor opfordre alle udstillere til IKKE at udfylde nogle formularer eller indsende data til disse virksomheder, men derimod ignorere den og al øvrig kommunikation.

Al kommunikation omkring VVS’19 vil ske via mails, hjemmeside, nyhedsbrev og LinkedIn.

Har du kendskab til andre falske breve i forbindelse med VVS’19, så hører vi gerne fra dig.
Hvis du er i tvivl om ægtheden af kommunikation omkring VVS’19, så er du altid velkommen til at kontakte os på messe@occ.dk.

Vi er rigtig glade for at VVS’19 er udsolgt.

Hvis i ønsker at booke en stand på messen,  vil vi  bede Jer kontakte Susanne Tjørnehøj Jensen – stj@occ.dk – telefon 29374549, så kan i I ønsker at høre om der skulle være muligheder, hvis der evt. kommer et afbud.