Advarsel om International Fairs Directory

18-10-2018

Advarsel om FairGuide m.fl.

Vi er blevet bekendt med, at der er endnu engang er falske breve i omløb i forbindelse med VVS’19. Brevene indeholder tilbud om optagelse eller annoncering i portaler for udstillere eller anden form for markedsføring af deltagelse i VVS’19.

Vi vil gerne understrege, at Odense Congress Center absoult ikke har noget samarbejde med eller kendskab til FairGuide, International Fairs Directory eller lignende virksomheder.

Udstillernavnene har firmaet fået uden vores viden eller samtykke, og brevet er udformet, så det giver det misvisende indtryk, at det kommer fra Odense Congress Center og VVS’19.

Vi vil derfor opfordre alle udstillere til IKKE at udfylde nogle formularer eller indsende data til disse virksomheder, men derimod ignorere den og al øvrig kommunikation.

Al kommunikation omkring VVS’19 vil ske via mails, hjemmeside, nyhedsbrev og LinkedIn.

Har du kendskab til andre falske breve i forbindelse med VVS’19, så hører vi gerne fra dig.
Hvis du er i tvivl om ægtheden af kommunikation omkring VVS’19, så er du altid velkommen til at kontakte os på messe@occ.dk.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk