Advarsel om International Fairs Directory

18-10-2018

Advarsel om FairGuide m.fl.

Vi er blevet bekendt med, at der er endnu engang er falske breve i omløb i forbindelse med VVS’19. Brevene indeholder tilbud om optagelse eller annoncering i portaler for udstillere eller anden form for markedsføring af deltagelse i VVS’19.

Vi vil gerne understrege, at Odense Congress Center absoult ikke har noget samarbejde med eller kendskab til FairGuide, International Fairs Directory eller lignende virksomheder.

Udstillernavnene har firmaet fået uden vores viden eller samtykke, og brevet er udformet, så det giver det misvisende indtryk, at det kommer fra Odense Congress Center og VVS’19.

Vi vil derfor opfordre alle udstillere til IKKE at udfylde nogle formularer eller indsende data til disse virksomheder, men derimod ignorere den og al øvrig kommunikation.

Al kommunikation omkring VVS’19 vil ske via mails, hjemmeside, nyhedsbrev og LinkedIn.

Har du kendskab til andre falske breve i forbindelse med VVS’19, så hører vi gerne fra dig.
Hvis du er i tvivl om ægtheden af kommunikation omkring VVS’19, så er du altid velkommen til at kontakte os på messe@occ.dk.

Forhåndsreserver din stand til VVS’21

Forhåndsreserver til VVS'21

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Ønsker samme stand som i 2019 *

 

 

 

Forhåndsreservation af en stand til VVS’21 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på VVS’21. Du bliver kontaktet i løbet af efteråret 2019.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk